ZA: 02:07 _ vanaf 16:00 uur > Pop / Rock


16:30 uur

Mr. Moto

The bad boys from Brabant strike again with their new album ‘’Hard Candy’!
Mr. Moto is a heart and soul rock ‘n roll train that pulls out all the stops, live and in the studio.

The newly released album showcases the band’s mastery of the genres they explore. With a combination of 70’s classic rock and modern rock they create their own space and genre. “Hard Candy” is their crunching follow up to their 2020 release “Good Times’.

“Good Times” was undoubtedly the best thing to happen in 2020. As live concerts return Mr. Moto is ready to return to the stage to give audiences their pure energy and excitement for the best moments in life. Music, fun and love!

zie ook:  http://mrmoto.nl

18:00 uur

The Feliciano’s

Waar The Feliciano’s ook spelen, het wordt altijd gezellig. Folk- en bluegrass met een sprankje blues, een greintje rock en een zweempje punk. Veel luister- en kijkplezier én interactie met het publiek waarbij een dansje onvermijdelijk is. The Feliciano’s spelen overal: café’s, feestjes, festivals, clubs, campings, terrassen en huiskamers en nu op de Lambertushof!

Wat staat The Feliciano’s in de weg om wereldberoemd en rijk te worden? Welnu: kinderen, belastingformulieren, schoonouders, verbouwingen, echtgenotes en andere huiselijke beslommeringen. In een mix van mooie vertelsels, fijne muziek en dolkomische verhalen maken de heren duidelijk dat je veel avontuurlijke plannen kunt maken maar dat er ondertussen van alles gebeurt. Ondertussen is een opgewekte voorstelling waar de zon schijnt en soms een regendruppel valt.

Kees IJzermans: gitaar, contrabas, zang
Luc de Graaf: contrabas, mondharmonica, zang
Philip Sijmens: mandoline, gitaar, zang
Pieter Verhappen: banjo, gitaar, slide, zang

19:30 uur

Invitation To The Blues

liederen van Tom Waits

Uitgegroeid van combo naar 7-mans formatie speelt Invitation to the blues hun interpretatie van een aantal van Tom Waits’ mooiste liedjes.

Tom Waits is een Amerikaanse singer/songwriter, muzikant en acteur, die in 1973 doorbreekt met het album Closing Time.

Sindsdien bracht hij zo’n 30 albums uit, zijn laatste in 2011.

Zijn karakteristieke stem kan omschreven worden als een lage, rauwe, bijna grommende stem, soms hees als een fluisterzanger.

Sfeervolle muziek van een pianist/zanger in een mottige bar, die iedereenmelancholiek stemt door zijn weemoedige thema

´s, zijn doorrookte stem, die verhaalt over een koude, harde wereld buiten. Barman, doe mij er nog maar zo eentje. Dat soort muziek.

Marc Roosen (zang) Wim van den Hout (cello) Steffen Pauws (contrabas) Udo Holtappels (piano), Mario Graat (saxofoon) en inmiddels uitgebreid met Maarten van Neerven (drums & percussie) en Mark de Groot (gitaar) 

“Cause hell is boiling over and heaven is full we’re chained to the world and we all gotta pull”

InvitationTTB-1

21:00 uur

Ten:15

De tijd van MTV, de walkman en generatie X, kortom de jaren 80, is de tijd waar Ten:15 haar inspiratie uit haalt. Uit die tijd is voor ons The Cure de grote held. Wij begonnen als een ‘The Cure Tributeband’. Nu betreden wij ook het rijk van de jaren‘80/’90 Alternative en New Wave! Onze act wordt gekenmerkt door de 80’s sound diewij samen creëren, extravert emotioneel samenspel en hier en daar wat theatraalmysterie.

Repertoire

Als The Cure Tribute band heeft Ten:15 natuurlijk een uitgebreid repertoire van debeste nummers van The Cure om een compleet avondprogramma muzikaal te vullen. Denk hierbij aan hits als Just like heaven, Boys don’t cry, A forest, Lullaby en Close to me maar ook de beste b-sides die er maar te vinden zijn.

Naast The Cure speelt Ten:15 ook hits van andere artiesten uit het genre om ook een afwisselend programma neer te kunnen zetten. Denk hierbij aan artiesten zoals The Smiths, Placebo, A Flock of Seagulls, U2 en David Bowie.

 Stage appearance

Wij vinden niet alleen belangrijk dat onze muziek goed klinkt maar ook dat het wij erop het podium goed uitzien. Het is daarom niet uitgesloten dat dikke lijnen eye-liner, veel leer, gescheurde broeken en hier en daar een 80’s alternatieve kledingstijl over het podium zullen dansen. Ons thema is simpelweg donker maar wij schromen nietom een heerlijk kitsch panter printje zo nu en dan.

De samenstelling

De band bestaat uit vijf vrienden met allemaal dezelfde liefde voor het genre. Deze samenstelling is ontstaan in 2016. Elk bandlid heeft individueel veel ervaring in de muziekwereld en het beheersen van zijn/haar instrument.

 

Jeroen Hardeman                     Frontman / Gitarist

Luuk de Waal                               Lead gitarist

Judith Seinen                               Keys / Backing vocals

Barry Scholten                            Bass / Backing vocals

Sebastiaan Bredenoord         Drums

 

zie ook: https://ten15.nl