Musique en Plein Public


vooraf gegaan door Cinema en Plein Public op

vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus

Musique en Plein Public 2019

op zondag 25 augustus.

film en muziek allemaal in één weekend!

 

Vanaf 14:30, toegang gratis

 

Sjors

Sjors

15:00-15:40

Sjors speelt gitaar en zingt een gevarieerde selectie nummers van de jaren ´60 tot nu en geeft de covers een eigen twist. Afgewisseld met zelf geschreven nummers is het een mix van relaxte en meer energieke klanken. Door inzet van mondharmonica, cajon en loopstation bent u verzekerd van een veelzijdig geluid.

 

Wood 88

16:05-17:05

Wood 88 bestaat uit vijf vrienden met vijf verschillende muzikale smaken. Daardoor loopt het repertoire uiteen van stevige gitaarrock van onder andere AC/DC en ZZ-Top, naar nummers van The Rolling Stones en The Beatles, tot country en blues ballads als Tennesee Whiskey of Jolene.

Wood 88

 

Hoodoo Monks

Hoodoo Monks

17:30-18:30

Hoodoo Monks is een heerlijke bluesband bestaande uit Erik T (zang en bluesharp), Benito Esteban (gitaar) en Pit Maypole (drums).

Met de komst van Pit Maypole (Spades, Björn van der Doelen, Patricia Vonne) verandert het originele Hoodoo Monks duo naar een driemansformatie, in een heet stomende en swingende blues trein die alsmaar meer fans en publiek warm maakt en meeneemt…

In 2017 is het eerste ‘one-day-recording’ album uitgekomen, ‘Legends of the Blues’.

 “Een driemansformatie uit Eindhoven die de Chicagoblues overgieten met een vuige saus van eigen recept” – The Blues Alone

Een trio met ballen. Een muzikale hoogmis, je moet het meemaken en gezien hebben want zij zijn THE coming thing in Neerlands blueslandschap.” – Rootstime

 

Men on the Moon (tribute to R.E.M.)

18:55-20:10

Zes ervaren muzikanten die een ode brengen aan één van de grootste en beste alternatieve rockbands die ooit heeft bestaan: R.E.M.

Met hun bekendste songs en grootste hits wordt een optreden van Men on the Moon een ware ‘trip to Memory Lane’.

Denk aan nummers als: Losing my religion, Man on the moon, The one I love, Drive, Shiny happy people , What’s the frequency, Kenneth?, The sidewinder sleeps tonight, Everybody hurts, Radio song, Stand, Try not to breathe, Nightswimming  en meer… veel meer.

Frontman Hans Reinders (zanger-producer-studioeigenaar) was een aantal jaren het gezicht van Europa’s meest succesvolle U2 Coverband: U2NL en nam het initiatief voor Men on the Moon. Hij ging op zoek naar een combinatie van ervaring en professionaliteit en heeft gevonden wat hij zocht.

De bandleden zijn stuk voor stuk zeer ervaren en bestaan uit een mix van professionele, semi-professionele en gepassioneerde muzikanten, die op deze manier een van de meest toonaangevende bands van de jaren ’80 en ’90 eren.

Men on the Moon is:

Hans Reinders – Lead-vocals

Tessa Hendrikx – Bass

Leroy Carli – Guitars

Roger Gransier – Guitars, Vocals

Thijs Mooren – Keys, Vocals

Bart van Deursen – Drums

Men on the Moon