Sponsoren


Dankjewel

Gemeente Helmond, Muziekcafé, Mièl Zorg en Advies, Van Bussel Groep, Coenen, ReCo Culture Management, Stichting Lambertus Concerten, SomeTea, Van de Graft Accountants, Kroon & Kurk, Peter de Krom Concepten, PUUR Massage Praktijk en Hotel Restaurant St. Lambert! Zonder jullie ondersteuning zouden wij onmogelijk Musique en Plein Public kunnen realiseren en zoals ieder jaar de entree gratis houden voor onze trouwe en nieuwe bezoekers.

Ook sponsor worden?

Stichting Lambertushof heeft een aantal sponsoren die per evenement of éénmalig per jaar een bedrag beschikbaar stellen. Zonder deze sponsorbijdragen is het niet mogelijk om de kwaliteit van de programmering overeind te houden en de evenementen gratis toegankelijk voor het publiek aan te bieden.

Draagt u de stichting een warm hart toe en vindt u dat de activiteiten op de Lambertushof er nog lang moeten blijven, dan verwelkomen wij u graag als sponsor. Iedere bijdrage is welkom. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen met José de Louw, 06-12095840.